Alarmopvolging en Surveillancedienst

Alarmopvolging is het verlengstuk van uw inbraaksignaleringssysteem en alarmcentrale. Zonder adequate opvolging is het hebben van een dergelijk systeem zinloos. Bovendien neemt het een zorg uit handen. Wanneer u kiest voor professionele alarmopvolging dan bent u ervan verzekert dat er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een ervaren beveiliger uw alarmen opvolgt. In geval van een alarm zal deze melding direct naar de surveillant worden gestuurd.

Doordat er in sectoren wordt gereden, krijgt de surveillant welk het dichtstbijzijnde is de melding toegewezen. Wanneer de surveillant ter plaatse is, zal hij eerst een externe ronde maken. Hierbij wordt gelet op braakschade en verdachte situaties. Treft de surveillant braakschade aan, wordt direct de politie in kennis gesteld. Hierna wordt samen met de politie een vervolg onderzoek ingesteld. Nadat het object veilig is gegeven, zorgt de surveillant voor de afdichting en opnieuw inschakelen van het alarmsysteem.

Indien gewenst wordt u ook in kennis gesteld. De surveillant zal u begeleiden en pas vertrekken wanneer u dit wenst. U staat er dus nooit meer alleen voor.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over alarmopvolging neem dan contact op met telefoonnummer 072-5061683 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

beveiliging1