Inbraakbeveiliging

Laat u niet verrassen!

Een inbraak in uw kantoor of winkel geeft een hoop ellende en brengt bovendien een hoop kosten met zich mee. Of een inbraak bij u thuis, daar wilt u helemaal niet aan denken! Met een Alarmsysteem van BES Beveiliging kunt u bij vertrek uw woning of bedrijfspand met een gerust hart achter laten. Een (poging tot) inbraak zal vanaf nu nooit meer onopgemerkt blijven!

Kwaliteit

Als u besluit een alarmsysteem te laten installeren door BES Beveiliging dan kunt u van ons verwachten dat wij een uitstekend product leveren tegen een goede prijs. Al meer dan 11 jaar zijn wij officieel dealer van Galaxy Alarmsystemen van Honeywell. Of u nu uw woonhuis (draadloos) wilt beveiligen of een groot bedrijfspand, de Galaxy is er in alle soorten en maten. Bewezen kwaliteit, al meer dan 20 jaar lang.

Bedienen op de APP
Met de GX remote APP op uw GSM heeft u volledige controle over uw alarmsysteem. U kunt nu het alarmsysteem overal bedienen via het virtuele bediendeel of met de sneltoetsen.

Voordelen:
• Professionele installatie
• Service en onderhoud
• Aansluiting Meldkamer EuroPac, 24 uur per dag
• Certificering tbv verzekeraar
• Deskundig advies

Meer Informatie

Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging neem dan contact op met telefoonnummer 072-5061683 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

galaxy app