Camerabeveiliging

BES Beveiliging is een ervaren installateur het gebied van geavanceerde camera beveiliging. Of u nu een paar camera’s nodig heeft voor een winkel, of enkele tientallen voor een winkelcentrum, onze oplossingen zijn altijd op maat en makkelijk aan te passen aan veranderende behoeften. Bovendien, voorkomen is beter dan genezen: van camera beveiliging gaat een sterke preventieve werking uit!


HD Camera's over coax

Als er al een bestaand camerasysteem aanwezig is met coax bekabeling en het vernieuwen van de bekabeling blijkt een kostbare aangelegenheid dan heeft Hikvision hiervoor een prima oplossing. De zogenaamde Turbo HD camera's van Hikvision zijn verkrijgbaar in 1 megapixel en 2 megapixel varianten. Gewoon aan te sluiten op de bestaande coax kabel. De prijs van deze camera's is ook zeer interessant zodat u uw oude camerasysteem kunt opwaarderen tot een kwalitatief goed camerasysteem met Full HD beelden voor een nette prijs.

Natuurlijk levert en onderhoud BES Beveiliging nog steeds de vertrouwde analoge camerasystemen maar het is onontkomelijk dat IP camera beveiliging een steeds belangrijkere plaats gaat innemen in de professionele camerabeveiliging. Hieronder ziet u waarom. Wij hebben van dezelfde camera, een Axis P3367, in 3 verschillende resoluties een foto geplaatst. Klik op de foto om deze te vergroten en ontdek steeds meer details.Alle door ons geïnstalleerde camerasystemen leveren een beeldkwaliteit die u van BES Beveiliging mag verwachten en kunnen door middel van een “app” bekeken worden op iedere smartphone zoals een Iphone of Samsung Galaxy.

BES Beveiliging staat voor een kwalitatief goede oplossing voor iedere situatie en elk budget!

Voordelen:

  • Veilige werkomgeving voor personeel;
  • Alarm verificatie i.c.m. alarmsysteem;
  • Hoge beeldkwaliteit;
  • Preventieve werking;
  • Up to date producten, vakkundig geïnstalleerd;
  • Service en ondersteuning.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over camerabeveiliging neem dan contact op met telefoonnummer 072-5061683 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten? Wilt u meer informatie over camerabeveiliging neem dan contact op met telefoonnummer 072-5061683 of vraag een vrijblijvende offerte aan.