Brandbeveiliging

Brand, dat is het laatste waar je aan wilt denken.  De materiele schade, de veiligheid van medewerkers en klanten en het bedrijfsproces dat daardoor ontwricht wordt.  Door de juiste maatregelen te nemen wordt brand in de kiem gesmoord en meer leed voorkomen.  BES Beveiliging installeert en onderhoud brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties in bedrijfspanden, winkels, scholen, restaurants etc. Wij denken graag met u mee en helpen u de gevolgen van brand te minimaliseren.

 

Brandmeldinstallatie Conventioneel

De conventionele brandmeldcentrale wordt gebruikt voor kleine tot middel grote brandmeldinstallaties. De centrale vormt het hart van het brandmeldsysteem en controleert de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones en deze toestand wordt aan de gebruiker weergegeven via het frontpaneel. Volgens de configuratie-instellingen zal de brandmeldcentrale automatisch uitgangen aansturen, zoals sirenes, deurmagneten, enz.

De NFS reeks conventionele brandmeldcentrales zijn verkrijgbaar in 2, 4 of 8 zonegroepen. Tot 30 conventionele brandmelders kunnen per zone worden aangesloten. Brand/storingsrelais, 8 configureerbare relaisuitgangen en 4 extra overwaakte sirenekringen kunnen optioneel worden toegevoegd


Intelligente brandmeldsystemen

Het intelligente brandmeldsysteem wordt gebruikt bij grotere complexere installaties. In tegenstelling tot conventionele brandmeldsystemen, zijn intelligente brandmeldsystemen niet gebaseerd op het principe van stroommeting van de detectielus. De werking van deze intelligente systemen berust op een digitale protocolcommunicatie tussen de verschillende luselementen en de centrale. Daarbij is het mogelijk om ieder individueel element te identificeren en bijgevolg zijn exacte plaats te bepalen. Een doordachte controlematrix, aanpasbare gevoeligheden van de melders en tal van configuratieparameters verschaffen geavanceerde functionaliteiten, teneinde de prestaties van het brandmeldsysteem te optimaliseren.


Melders en Signaalgevers

Componenten die op de Conventionele Brandmeldinstallatie en Intelligente Brandmeldinstallatie worden aangesloten zijn Handmelders, Automatische melders (rook, thermisch, multi), Slowwhoops, Input/Output modules en Nevenindicatoren.


Automatische melder

galaxy app

Slowwhoop

galaxy app

Handmelder

galaxy app

Nevenindicator

galaxy app


Meer Informatie

Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging neem dan contact op met telefoonnummer 072-5061683 of vraag een vrijblijvende offerte aan.